Karcher Tevreden of je geld terug actie Window Vac

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om de Kärcher Window Vac 30 dagen vrijblijvend uit te proberen. Als het apparaat niet bevalt, stuurt u hem gewoon terug naar Kärcher. Al kunnen wij dit ons nauwelijks voorstellen, wij geloven in de kwaliteit van onze producten.

Deelnemen

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat wij op onze producten in de periode van 1 maart tot 30 juni 2017 een tevreden of je geld terug garantie aanbieden. Bent u niet tevreden over het product, dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag terug.

1. Registreer u op deze pagina. Vul alle verplichte velden in en upload uw volledige aankoopbewijs.
2. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen.
3. Indien uw aanvraag voldoet aan de actievoorwaarden, ontvangt u binnen 1 week bevestigingsmail met daarin de verdere instructies.
4. Na ontvangst en keuring van het product ontvangt u een bevestiging van uitbetaling. Het aankoopbedrag wordt uiterlijk 6 weken na ontvangt van het retour gestuurde product op het door u opgegeven rekeningnummer gestort.

Voorwaarden:
- Deze actie is start 1 maart 2017 en eindigt 30 juni 2017.
- U dient zich binnen 30 dagen na uw aankoop geregistreerd te hebben.
- Deelname is alleen geldig voor aankopen gedaan in Nederland.
- Deelname is alleen mogelijk met een Nederlands woonadres en IBAN.
- Maximaal 1 deelname per adres en IBAN.
- Het product dient retour gezonden te worden in originele verpakking, inclusief originele accessoires, onder begeleiding van de bevestigingsmail en originele factuur.
- Kosten van additionele accessoires en verzending worden niet vergoed.

Persoonlijke gegevens

Aankoop gegevens